مدیرکل بازرسی شهرداری مشهد رئیس کارگروه نظارت عمران و حمل و نقل استان‌ها شد اکران دیوارنگاره میدان شهدا مشهد در واکنش به جنایات رژیم صهیونیستی + عکس مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد استانداری: همه دستگاه‌های خدمت‌رسان خراسان‌رضوی در آمادگی کامل باشند استاندار خراسان‌رضوی: هم‌افزایی دستگاه‌ها و مردم به مدیریت بحران منجر می‌شود وزارت بهداشت خبر داد: حفظ آمادگی بیمارستان‌ها برای خدمت‌رسانی وزیر علوم: دانشگاه‌ها ملزم به تامین اسکان استادان هستند پیشرفت ۲۲ درصدی باغ رویش در مشهد | ۳ هکتار فضای سبز تا شهریور ۱۴۰۴ افتتاح خواهد شد مصاحبه داخلی آزمون اعزام فرهنگیان به خارج از کشور لغو شد رئیس شورای عالی استان‌ها: پاسخ اسرائیل را به‌گونه‌ای خواهیم داد که در تاریخ ثبت و ضبط شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: مهم‌تر از موشک، داشتن این ملت است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: روزی که ملت ایران به پا خیزد، اثری از رژیم صهیونیستی باقی نخواهد ماند رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: همه ظرفیت‌های شهرداری مشهد برای مقابله با تهدیدات احتمالی فعال شوند قیمت جهانی نفت امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | برنت ۷۴ دلار و ۹۴ سنت شد تعطیلی موقت پارکینگ‌های حرم مطهر رضوی (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک در جاده‌های خراسان رضوی سنگین و پرحجم است (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) برگی از تاریخ مقاومت مشهدی‌ها در برابر هجوم بیگانگان در سال ۹۱۴ خورشیدی | بیگانگان و حسرت عبور از دروازه‌های مشهد شایعه حمله هوایی به سبزوار کذب است فرماندار مشهد: سفر‌های زمینی به مشهد افزایش یافته است | مشکلی بابت اسکان مسافران نداریم بازدید سرزده استاندار خراسان رضوی از فرودگاه بین‌المللی مشهد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

منشأ گرد و غبار امروز مشهد مشخص شد | مردم از تردد غیرضروری جدا پرهیز کنند

  • کد خبر: ۱۷۴۷۷۳
  • ۲۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۳
منشأ گرد و غبار امروز مشهد مشخص شد | مردم از تردد غیرضروری جدا پرهیز کنند
رئیس کارگروه اضطراری آلودگی هوای خراسان رضوی منشأ گرد و غبار امروز مشهد را دشت قره‌قوم ترکمنستان و هرات و بخش‌هایی از جنوب شرق و شرق استان بیان کرد.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

جواد خدائی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز با بیان اینکه مردم از تردد غیرضرروی جدا پرهیز کنند، گفت:️ با توجه به وضعیت شاخص‌های اعلام‌شده، مردم شهر‌های مشهد، تایباد، خواف، صالح‌آباد و سرخس از تردد غیرضروری جدا پرهیز کنند. شرایط آلودگی هوا و گرد و غبار برای حضور در فضا‌های باز به هیچ وجه مناسب نیست.

وی افزود: منشأ گرد و غبار کنونی عمدتا دشت قره‌قوم ترکمنستان و هرات و بخش‌هایی از شرق و جنوب شرق استان است.

معاون استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: اورژانس و همه مراکز امدادی و درمانی آماده‌باش هستند، اما لازم است که مردم نیز همراهی کنند و با ماندن در منازل از تشدید عوارض آلودگی هوا پیشگیری کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->